~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

....................... "Η εξουσία χαρίζει τα αγαθά της μόνο σε όσους επιθυμούν να την υπηρετήσουν". Μιχ. Σπέγγος

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

No news good news.....

«Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο».
Αδαμάντιος Κοραής (1748 – 1833)
γιατρός και φιλόλογος, από τους πρωτεργάτες του νεοελληνικού διαφωτισμού.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
…........................….”Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας”…..

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Ο Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος από τη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης εκλέχθηκε Αντιπρόεδρος στην Ένωση Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδας


Στην Τρίπολη η Αντιπροεδρία – Αναλαμβάνει τη θέση ο Πρόεδρος ΔΕΠΕ Τρ. Σωτηρόπουλος 
Μετά την εκλογή μου στη θέση του Αντιπροέδρου της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδας κρίνω αναγκαίο να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συνεργάτες μου στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης (μέλη της Διοίκησης και εργαζόμενους). Χωρίς αυτούς αλλά και χωρίς την πολύτιμη στήριξη του Δήμου καθώς και ολόκληρου του Δημοτικού Συμβουλίου δεν θα ερχόταν στην Τρίπολη αυτή η άκρως τιμητική θέση. 
Η δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης αναγνωρίζεται από όλους και αποτυπώνεται πλέον και σε πανελλαδικό επίπεδο. 
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την εμπιστοσύνη που δείχνετε καθημερινά στο Ραδιόφωνο του Δήμου Τρίπολης.
~~~~~~~~~
Ευχές στον καλό φίλο και συνάδελφο Τριαντάφυλλο, καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα του Αντιπροέδρου της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδας.
Πάνος Αϊβαλής
εφημ. "Αρκαδικό Βήμα"

~~~~~~~~~~~~~~


Ένωση Δημοτικών ΜΜΕ Ελλάδος: 
Στην Τρίπολη η Αντιπροεδρία – Αναλαμβάνει τη θέση ο Πρόεδρος ΔΕΠΕ Τρ. Σωτηρόπουλος 
Κυριακή, 9 Ιούλιος 2017

Στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων πραγματοποιήθηκε το 2ο Συνέδριο της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδος, υπό την ευθύνη του Δημοτικού Ραδιοφώνου της Αθήνας “ΑΘΗΝΑ 984”, την αρωγή των Δημοτικών Ραδιοφώνων Πειραιά “ΚΑΝΑΛΙ 1” και Ηρακλείου Αττικής “ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94” και υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι το 1ο Συνέδριο είχε πραγματοποιηθεί, πέρυσι τέτοιον καιρό, στην Τρίπολη, υπό την οργάνωση του Δημοτικού Ραδιοφώνου της πόλης. Στο πλαίσιο του 2ου Συνεδρίου, έγινε η συγκρότηση του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης.
 Η θέση του Προέδρου προτάθηκε αρχικά στον Πρόεδρο του Δημοτικού Ραδιοφώνου Τρίπολης (ΔΕΠΕ) Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος. Ο κ. Σωτηρόπουλος τόνισε ότι την Προεδρία πρέπει να την αναλάβει ο «ΑΘΗΝΑ 9.84», ένας μεγάλος ραδιοφωνικός σταθμός ο οποίος εδρεύει στην Πρωτεύουσα της χώρας και η εκπροσώπηση θα είναι καλύτερη, ενώ εξήρε την προσωπικότητα του Μιχάλη Κυριακίδη από τον «ΑΘΗΝΑ 9.84» ο οποίος τελικά ανέλαβε Πρόεδρος.
 Η Τρίπολη, μέσω του Δημοτικού Ραδιοφώνου, αναλαμβάνει την Αντιπροεδρία, μια θέση που θα έχει ο Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος. Πρόκειται σίγουρα για μία πολύ σημαντική εξέλιξη, αφού ένα περιφερειακό δημοτικό ΜΜΕ αναλαμβάνει μία τόσο κρίσιμη θέση και αποδεικνύει τη δυναμική του που δεν περιορίζεται στα στενά τοπικά όρια. 


Είναι επίσης ξεκάθαρη η εμπιστοσύνη που δείχνουν τα δημοτικά ΜΜΕ στο πρόσωπο του Τριαντάφυλλου Σωτηρόπουλου. ΤΟ Δ.Σ. Πρόεδρος Μιχάλης Κυριακίδης (φωτό επάνω) από τον “ΑΘΗΝΑ 984” Αντιπρόεδρος  Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος από το Δημοτικό Ρ/Σ Τρίπολης Ταμίας Κωνσταντίνος Λαόσογλου από το Δημοτικό Ρ/Σ Ιωαννίνων Γραμματέας Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης από τη Δημοτική Ραδιοτηλεόραση Θεσσαλονίκης ΜέλοςΣτέλιος Μπρατσόλης από το Δημοτικό Ρ/Σ Πειραιά.

Πηγή: http://www.drt915.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου